Lich King Administrator
Broj poruka : 140 Godina : 32 Raspoloženje : Odlicno.Pogotovo danas Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Warcraft III:Frozen Throne Pon Dec 08, 2008 11:31 am | |
| Sta mislite o malo starijem dijelu Warcraft-a?Koja vam je omiljena rasa?A mapa?Downloadujete li mape sa neta?Ja mislim da je igrica odlicna iako je zastarijela,dobra je i za one sa sporim netom!Najdraza mi je Undead rasa,presao sam citavu kampanju na normal modu,i downloadujem mape sa neta. | |
|
Dreadlord_xxx Member
Broj poruka : 68 Godina : 32 Lokacija : Tu sam. Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Warcraft III:Frozen Throne Sub Dec 13, 2008 8:02 am | |
| Igram igricu stalno,pogotovo DotA-u jer je odlicna.Inace ima mnogo mapa koje se mogu uzeti sa neta!PPresao sam kampanju,a najdraza mi je rasa UNDEAD! | |
|
The Messenger of Death Member
Broj poruka : 95 Godina : 29 Lokacija : Herceg Novi Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Warcraft III:Frozen Throne Sub Dec 13, 2008 10:56 am | |
| Najdraza mi je rasa ORC! Presao sam je na normal tezini,Svake sedmice skidam nove mape od kojih najvise igram dotu !!! | |
|
Broly Moderator
Broj poruka : 218 Godina : 31 Lokacija : Herceg Novi,Montenegro Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Warcraft III:Frozen Throne Ned Dec 14, 2008 2:20 am | |
| Warcraft je odlican,al ga ne igram mnogo u zadnje vrijeme,jer sam sada zauzet drugim igricama.Inace igrao sam je,preso je,a najdraza mi je klasa undead. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Warcraft III:Frozen Throne | |
| |
|