Broly Moderator
Broj poruka : 218 Godina : 31 Lokacija : Herceg Novi,Montenegro Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Romance of the three Kingdoms XI Ned Dec 14, 2008 2:07 am | |
| Veoma detaljna ratna strategija koja se odvija u kini za vrijeme careva koji su se borili da bi osvojili citavu kinu.Ogromni broj generala koji ce se razlikovati u ratnom iskustvu,inteligenciji,vojskovodjstvu,kao i u mnogim drugim atributima.Boricete se 1 na 1 tj.vas general ce se boriti sa generalom 2-ge vojske,sto ce povecati zanimljivost borbi.Broj vojnika sa kojim cete raspolagati na polju u jednoj grupi je 15000 a moci cete praviti mnostvo grupa vojski.Vojnici ce biti opremljeni macevima,kopljima,konjima i mnogim drugim oruzjima.Svaki grad ce moci imati 150000 vojnika.Brojace vam se takodje jacina zidina u odbrani.Odrzavacete debate kako bi natjerali generale da vam se pridruze.Igrica nema izoblikovanu kampanju,vec se borite u odredjenom vremenu.Odlicno je sto ce vasi generali stariti i to cete im vidjeti na faci,takodje ce neki generali umrijeti u toku vaseg osvajanja.Imacete mogucnost da zatvorite nekog od neprijateljskih generala,koji ce kasnije svojom lukavoscu ako ih odmah ne zaposlite,ubijete ili ne dobijete novac od vladara druge zemlje,pobijeci.Igrica je odlicna i ne smije se propustiti,ima jos mnostvo odlicnih prednosti,zato downloadujte igricu sa sajtova koje smo dali u temi download zone.Ko je igrao igricu neka da komentare,misljenja,omiljene generale itd.!Javite se! | |
|
The Messenger of Death Member
Broj poruka : 95 Godina : 29 Lokacija : Herceg Novi Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Romance of the three Kingdoms XI Ned Dec 14, 2008 6:15 am | |
| Igrica mi se svidjela ali ne pretjerano jer nema kampanju.Omiljeni mi je general Cao Cao i Lu Bu. | |
|
Broly Moderator
Broj poruka : 218 Godina : 31 Lokacija : Herceg Novi,Montenegro Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Romance of the three Kingdoms XI Ned Dec 21, 2008 4:25 am | |
| Meni su omiljeni generali Lu Bu,Dong Zhao,He Jin. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Romance of the three Kingdoms XI | |
| |
|