Zadnje teme | » Najbolja igrica godine za PC!Sre Nov 03, 2010 3:26 pm od unistavac » Download ZoneSre Maj 20, 2009 2:11 am od Gost » Treba li iskljuciti TDI radio?Sre Feb 11, 2009 6:20 am od The Messenger of Death» Star Wars : The Force UnleashedPet Jan 30, 2009 11:45 am od dida» Nema turnira prije Februara?Uto Jan 27, 2009 2:51 pm od dida» Vasa grafickaUto Jan 27, 2009 2:50 pm od dida» Problem sa hard diskomPon Jan 26, 2009 6:56 am od MC-Alex » Radovi na forumu!!!Čet Jan 22, 2009 3:27 pm od Icelord95» Kliknite na ovu temu,procitejte i POMOZITE!!!!!!!!!!!!!!!!Uto Jan 20, 2009 4:41 am od Broly |
Novembar 2024 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Kalendar |
|
Ko je trenutno na forumu | Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 129 dana Uto Okt 29, 2024 1:29 pm |
|
| Star Wars : The Force Unleashed | |
| | Autor | Poruka |
---|
Icelord95 Member
Broj poruka : 92 Godina : 28 Lokacija : Beograd Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Star Wars : The Force Unleashed Čet Nov 27, 2008 12:37 pm | |
| Ulazite u Hram Džedaja (Jedi Temple), napada vas previše imperatorskih vojnika, kojima se pridružuje i par Džedaja u nadi da će se odbraniti od vas, Dart Vejderovog tajnog učenika koji je zadužen za asasinaciju svih preživelih Džedaja u Galaksiji! Napokon se pojavila dugo očekivana igra koja ime Star Wars opravdava u svakom smislu: kako zaraznim i uvek napetim gameplay-om, tako i pričom koja je odlično prenesena na igrače. Kao što smo napomenuli na početku, vi ste u ulozi mladog Vejderovog učenika koga je pronašao još kao bebu na Kashyyk-u. Držan u tajnosti od svih u Galaksiji, nakon Vejderovog treninga, napokon ste spremni da se bacite u akciju istrebljenja svih Džedaja. Gameplay naizgled deluje jednostavno i mahanjem vaše svetlosne sablje (Lightsaber) moći ćete da ubijete bilo kog protivnika, ali u toku napretka u igri i povećavanja broja protivnika na svakom nivou, jednostavno nećete biti u stanju da ne koristite barem neku sposobnost sile. Na početku ćete najviše koristiti Force Push i kombinaciju te sile jer prilikom najezde sveg većeg broja neprijatelja neće vam ostati mnogo mogućnosti nego malo bacanja protivnika po prostorijama. Kasnije ćete imati prilike da kombinujete razne sile i jednostavno se igrate sa svojim protivnicima. U igri ćete naići na veoma veliki i zavidan nivo sposobnosti koje su odlično odrađene i odlično izgledaju čak i na ovako malom i slabašnom sistemu. Svaku od njih moći ćete da usavršite do četvrtog nivoa pomoću poena koje dobijate ubijanjem vaših protivnika. Pored skupljanja poena, nailazićete na boje kristala pomoću kojih ćete moći promeniti boju vaše svetlosne sablje, razne kristale koji će vam povećavati razornu moć ili pojačavati sposobnosti sile i izglede drške vaše sablje.Na kraju svakog nivoa imaćete po makar jedan Boss fight, čija se završnica svodi na pritiskanje određenih tastera u određenom trenutku . Pored Story moda, tu je i Force Unleashed mod, koji je jednostavno produžetak Single Player iskustva. U njemu možete birati istorijske misije, kao što je borba između Luka Skajvokera (Luke Skywalker) i Darta Vejdera. Postoji jos i Survival mod i borba jedan na jedan protiv ostalih Džedaja. Sve mogućnosti sile, sablje, kao i odela moći ćete da koristite u odeljku Force Unleashed samo ukoliko ste to isto otključali prilikom prelaska Story moda. Igri nedostaje puna multiplayer podrška, tako da ćete sa vašim prijateljima moći da igrate samo u Ad-Hoc modu sa maksimalno četiri igrača, što je jedan od retkih minusa ovog fantastičnog ostvarenja. Naziv Igre: Star Wars: The Force Unleashed Žanr igre: Hack&Slash Razvojni Tim: Krome Studios Izdavač: LucasArts Datum Izlaska: 15. septembar 2008. Veličina: 1 UMD Disk Platforma: PSP, PS2, PS3, Xbox360, Wii, DS, Mobile (nažalost nema PC verzije) Zaključak : Odlična igra,kakvo vi mišljenje imate o njoj? | |
| | | Broly Moderator
Broj poruka : 218 Godina : 31 Lokacija : Herceg Novi,Montenegro Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Star Wars : The Force Unleashed Čet Nov 27, 2008 12:49 pm | |
| | |
| | | The Witcher Starter
Broj poruka : 19 Godina : 29 Lokacija : Krusevac Poso/dokolice : Waterpolo Raspoloženje : OK Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Star Wars : The Force Unleashed Uto Dec 02, 2008 6:37 am | |
| Da odlicno napisana tema , a da je nisi negde wec wideo Icelord ! Sto se tice ugre nisam je igrao , i žao mi je sto ne izlazi za PC ! | |
| | | Sonamy_Boy Member
Broj poruka : 64 Godina : 35 Lokacija : Bg Raspoloženje : Cold Blood Datum upisa : 03.12.2008
| Naslov: Re: Star Wars : The Force Unleashed Čet Dec 04, 2008 11:22 am | |
| Odlicno, nema sta... Meni je ova slika najbolja... | |
| | | Shadowkill Junior Member
Broj poruka : 29 Godina : 29 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.12.2008
| Naslov: Re: Star Wars : The Force Unleashed Ned Jan 04, 2009 11:03 am | |
| Super igra,imam je i presao sam je celu,veoma kratka.Odlicno otvaranje teme Icelord,ali ti si to negde na netu video i prekopirao ovde...ali svejedno svaka cast!!!! | |
| | | dida Member
Broj poruka : 81 Godina : 30 Datum upisa : 08.12.2008
| Naslov: Re: Star Wars : The Force Unleashed Pet Jan 30, 2009 11:45 am | |
| Igra je boli glava juce sam poceo da je igram tj. juce sam je skinuo. Bravo za pricu ! ... jedino me nervira sto se bukvalno sve vrti na istu foru tj. ti samo sibas pravo i rokas ove ... i malo je glupo sto si ti zao/los i ubijas jednog od boljih jedaja Shaak Ti koja je po meni extra ... ali super je to sto je bukvalno u pravoj prici mislim da je nekako nisi igrao nekako bi ostala rupa ali ovako je super mozda mi je ostao jos jedan level da je predjem ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Star Wars : The Force Unleashed | |
| |
| | | | Star Wars : The Force Unleashed | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |