| Stronghold Crusader Extreme | |
|
+2The Messenger of Death Broly 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
Broly Moderator
Broj poruka : 218 Godina : 31 Lokacija : Herceg Novi,Montenegro Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Stronghold Crusader Extreme Pet Dec 19, 2008 9:16 am | |
| Sigurno ste svi culi za Stronghold,ja sigurno jesam.I mislim sve odlicno vezano za ovu strategiju.Pogotovo za najnoviji dio Stronghold Extreme.Ovaj dio nema nikakvu pricu,vec ima samo borbe koje vas nece ostaviti ravnodusnim.U proslim djelovima 1000 vojnika bilo je mnogo za borbu,ali u ovom dijelu prica je drukcija.1000 Vojnika je premalo u ovom dijelu,vi cete voditi mnogo hiljada vojnika vise,zato vam borbe u Strongholdu uopste nece biti dosadne.Imacete "moci"koje ce vam pomagati pri unistavanju neprijatelja.Odlicna igrica pogotovo za ljubitelje strategija.Ko je igrao neka mi kaze koji mu je najbolji lik,mapa...I neka mi komentarise igricu.Ovo je jos jedan predlog za turnir u "Gamers Empire"serialu. | |
|
| |
The Messenger of Death Member
Broj poruka : 95 Godina : 29 Lokacija : Herceg Novi Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Pet Dec 19, 2008 9:23 am | |
| Omiljeni mi je lik Caliph(ako se tako zove),a najjadniji Rat(pravi pacov),sve sam dijelove igrao osim EXtreme-a i nadam se da cu ga igrat ubrzo.I ne bi bilo lose da ovo bude igra za turnir!!! | |
|
| |
The Witcher Starter
Broj poruka : 19 Godina : 29 Lokacija : Krusevac Poso/dokolice : Waterpolo Raspoloženje : OK Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Pet Dec 19, 2008 1:58 pm | |
| Owo Je moJa omiljena igra (Nisam igrao EXTREME ali Jesam običan Crusader) !!! EXTRA Je , Jeste stara ali Je veoma dobra i realna !!! uvek igram sa Richardom i uvek protiv svinje !!! | |
|
| |
dida Member
Broj poruka : 81 Godina : 30 Datum upisa : 08.12.2008
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Pet Dec 19, 2008 2:39 pm | |
| Nisam nikada igrao nit cuo za ovu igru ali sam cuo za slican naslov stranglehold ( ona pucacina ) ... | |
|
| |
Lich King Administrator
Broj poruka : 140 Godina : 32 Raspoloženje : Odlicno.Pogotovo danas Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Sub Dec 20, 2008 12:36 am | |
| Ovo je strategija i igrao sam je,dida downloaduj je sa webpunkta (imas u "download zone" temi sajt).Odlicna je!!!! | |
|
| |
dida Member
Broj poruka : 81 Godina : 30 Datum upisa : 08.12.2008
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Sub Dec 20, 2008 2:31 am | |
| e ja bas trazim neku obru strategiju a evo ovu cu da vidim pa da skinem Thx !
edit: cek koliko je stara ova igrica ? | |
|
| |
Lich King Administrator
Broj poruka : 140 Godina : 32 Raspoloženje : Odlicno.Pogotovo danas Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Sub Dec 20, 2008 3:45 am | |
| crusader extreme je izasao u junu ove godine.a ostale su ranije | |
|
| |
Shadowkill Junior Member
Broj poruka : 29 Godina : 29 Lokacija : Beograd Datum upisa : 10.12.2008
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Sub Dec 20, 2008 3:49 am | |
| Stronghold Crusader je extra igrica,igrao sam je kada sam bio mladji....ali bolesno je sto je razvojni tim za igricu extreme dodao par stvari,i ostavio sve isto kao i pre 5 godina. | |
|
| |
Lich King Administrator
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Sub Dec 20, 2008 4:00 am | |
| Da ali mi je ovaj dio bolji od svih ostalih! | |
|
| |
Broly Moderator
Broj poruka : 218 Godina : 31 Lokacija : Herceg Novi,Montenegro Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme Ned Dec 21, 2008 4:04 am | |
| Odlican je Extreme!Svi neka ga probaju jer nece zazaliti pogotovo oni koji su igrali prosle dijelove! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stronghold Crusader Extreme | |
| |
|
| |
| Stronghold Crusader Extreme | |
|