Broj poruka : 81 Godina : 30 Datum upisa : 08.12.2008
Naslov: Guild Wars Sub Dec 20, 2008 2:43 am
pa ovako posto znam da wow igraca ima mnogo vise eto odlucio sam da otvorim ovu temu da se malo naloze i na ovu igru....i samo da kazem da je grafika u Guild-u mnogo bolja nego u WoW-u (dobro naravno manji je svet ali koga briga za to)...ovako GW se sastoji iz Guild Wars:prophece(prop),GW:faction,gw:nightfall i najnoviji (expanzija) gw:eye of the north...max lvl je 20lvl sto je sasvim ok...igra MOZE da se predje sto je isto sasvim ok (imas pricu i tako pratis gradove i imas kao misiji (nesto slicno istanci u wow-u) i prelazis iz grada u grad)...Igra je besplatna (no monthly fee ) ali nije to sto je besplatna nego je igra stvarno dobra...ima od klasa:warrior(sve prica),mesmer(baca iluzije),necromance(ima minione baca curseve itd.),monk(hiler),elementalist(mage u wow-u baca fire,water,eath magije),ranger(hunter u wow-u ima peta koristi luk i strelu itd.),paragon(koplje oristi inace pretstavljen kao andjeo),dervish(ima srp nesto nalik grim riperu samo mu je faca normalna),assassin(sve govori...koristi degere kao rouge u wow-u) i ima ritualist(pravi rituale sumonuje razne duhove i tako) nadam se da ima dovoljno Profesija i da ima neka za koju bi se vi odlucili... i btw. imam sve delove...
neki GW traileri:
Factions :
Prop (1 deo) :
Nightfall :
Eye of the North (EoTN ili GW:EN) :
i znate sta je super treba da izadje GW 2 koji ce imati mnogo vise klasa/rasa mnogo veci lvl ce moci da se dostigne i mnogo mnogo ama bas mnogo dobrih novih stvari ce biti u MMO svetu...
dida Member
Naslov: Re: Guild Wars Sub Dec 20, 2008 2:47 am
Koga zanima jos nesto vezano za GW neka se javi
Lich King Administrator
Broj poruka : 140 Godina : 32 Raspoloženje : Odlicno.Pogotovo danas Datum upisa : 20.11.2008
Naslov: Re: Guild Wars Sub Dec 20, 2008 3:44 am
Vidio sam screnove odlicni su,citao sam o GW-u i svidio mi se,grafika je vrh,moram da probam igricu.no jeli GW MMORPG i koje sve moci imaju ove klase?
dida Member
Naslov: Re: Guild Wars Sub Dec 20, 2008 4:17 am
da gw jeste MMORPG igrica a ima koliko oces moci ako mislis na magije ?
dida Member