Broly Moderator
Broj poruka : 218 Godina : 31 Lokacija : Herceg Novi,Montenegro Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: WOW serial Sub Nov 29, 2008 11:48 am | |
| Necu da pitam koji vam je najbolji dio jer bi ispao glup.Zna se da je najnovije i najbolje bar u ovom slucaju.Koja ste klasa,rasa,nivo?Kakva je igrica?Taj odgovor mozda znam,ODLICNA.Mozda i nije?Na kojem serveru igrate?Razmjenjujte misljenja o neogranicenoj igri.Jos nesto,jel ko igro WOW:WotLK? | |
|
Lich King Administrator
Broj poruka : 140 Godina : 32 Raspoloženje : Odlicno.Pogotovo danas Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: WOW serial Sre Dec 03, 2008 11:15 am | |
| Odlican je serial.Najdraza mi je klasa Warlock jer ima mnogo moci dobrih,a najdraza mi je rasa Undead.Igram na WOW scape privatnom serveru,ali u igraonama | |
|
Dreadlord_xxx Member
Broj poruka : 68 Godina : 32 Lokacija : Tu sam. Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: WOW serial Sub Dec 06, 2008 6:26 am | |
| Da serial je odlican,ali ga ja ne bih nazvao serialom,vec igricom sa nadogradnjama,jer se prvi WOW uopste nije promijenio vec je dobio osobine od njegovog sledbenika.Kad sam prvi put vidio igru mislio sam da ce biti Dreadlord klasa sto bi me usrecilo do Maximuma,al eto najdraza mi je rasa Undead a klasa Warlock.Od gradova mi je najdrazi Undead City. | |
|
The Messenger of Death Member
Broj poruka : 95 Godina : 29 Lokacija : Herceg Novi Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: WOW serial Ned Jan 04, 2009 11:02 am | |
| Ja sam trenutno undead warrior i blood elf rouge.Omiljeni mi je grad Undercity. | |
|