| GTA IV | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Icelord95 Member
Broj poruka : 92 Godina : 28 Lokacija : Beograd Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: GTA IV Sre Dec 03, 2008 11:14 am | |
| Verujem da svi znate o ovoj igri,juce je izasla,veoma zahtevna,mada kazu da je odlicna igra.Ja cekam da se pojavi kod pirata pa cu da je kupim. | |
|
| |
Lich King Administrator
Broj poruka : 140 Godina : 32 Raspoloženje : Odlicno.Pogotovo danas Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: GTA IV Čet Dec 04, 2008 12:17 pm | |
| Odlicna je igra.Najdraza mi je misija kada trebam uci u srusenu zgradu gdje trgovci droge dilaju koku,kad ih sve ubijem a onda stura od policije.inace volim sve GTA djelove! | |
|
| |
Broly Moderator
Broj poruka : 218 Godina : 31 Lokacija : Herceg Novi,Montenegro Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: GTA IV Pet Dec 05, 2008 10:26 am | |
| Ah da,znam tu misiju,i meni jedna od najdrazih!Oduvijek volim GTA jos otkad sam bio dijete i otkad sam igrao Vice City!Za tu sam igru mislio da ne moze biti bolja i slozenija kad ono San Andreas,jos bolja i slozenija.Predjem i to a onda odjednom GTA IV nalazi se pred mojim licem!Jos uvijek je nisam presao jer sad igram druge igre!Odlicna je igra,svidja mi se gameplay,grafika je vrh,zvuk ko i uvijek...Drago mi je sto si u ovim GTA igricama slobodan,ne moras prelaziti nivoe odmah,mos ici u kladionice,internet kadice(mozda se nalazi nas foruma na njihovom netu,heheh)odlicno je sem sto me nervira jer od pocetka ne mozes ici u druge gradove vec samo u jedan. P.S. Zao mi je sto sa bazookom ne mogu raznijeti zgradu! | |
|
| |
Dreadlord_xxx Member
Broj poruka : 68 Godina : 32 Lokacija : Tu sam. Raspoloženje : Dobro Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: GTA IV Sub Dec 06, 2008 6:31 am | |
| To si dobro rekao Broly,i ja zalim sto ne mogu raznijeti zgradu bazukom,jer su obecavali da ce igraci to moci.Igram igricu stalno nikako da dosadi! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: GTA IV Pon Dec 08, 2008 11:41 am | |
| ja sad skidam dvd 2 [valjda je dozvoljeno pricati o piratima] i mislim da je dobra video sam je kod druga i svidja mi se extra mislim da cu je igrati na max detaljma mada to nije toliko vazno kao gameplay |
|
| |
Lich King Administrator
Broj poruka : 140 Godina : 32 Raspoloženje : Odlicno.Pogotovo danas Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: GTA IV Pon Dec 08, 2008 1:02 pm | |
| Ne brini se smijes pricati o piratima. | |
|
| |
dida Member
Broj poruka : 81 Godina : 30 Datum upisa : 08.12.2008
| Naslov: Re: GTA IV Pon Dec 08, 2008 2:10 pm | |
| e ae ako je neko skinuo i da mu radi da posalje link ovde ... | |
|
| |
Lich King Administrator
| Naslov: Re: GTA IV Uto Dec 09, 2008 1:21 am | |
| Niko neka ne salje linkove ovdje samo na pm mu saljite!!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: GTA IV Sre Dec 10, 2008 1:03 am | |
| ja sam je skinuo i ne bih ti je preporucivao da je skines jer je ultrazahtevna ultra losa grafika u odnosu na zahtevnost. bolje da su ubacili mali loading iz jednog dela grada u drugi nego ovako da renderuje ceo grad odjednom... moja masina dak igram GTA pocinje da bljuje krv iz utrobe i ispusta zvuke kao da su joj zadnji... |
|
| |
MC-Alex Junior Member
Broj poruka : 33 Godina : 29 Lokacija : Beograd Datum upisa : 24.12.2008
| Naslov: Re: GTA IV Pet Jan 09, 2009 2:48 am | |
| Da li neko ima probleme sa registracijom???Ja sam je skinuo,i kad treba da se registrujem meni uvek prijavi neku gresku.Sve sam ubacio osim broja telefona i uvek kaze neka greska. Ne znam zasto nema Srbija ali ja sam tamo izabrao Bosnu i ubacio sam njen zip code i opet isto.Ima li pomoci?! | |
|
| |
MC-Alex Junior Member
Broj poruka : 33 Godina : 29 Lokacija : Beograd Datum upisa : 24.12.2008
| Naslov: Re: GTA IV Sub Jan 10, 2009 1:06 pm | |
| Slusajte,reinstalirao sam igru i sad radi ko sat,ali kako da sacuvam???Kaze mi da moram da budem registrovan da bih nesto sacuvao,kako ste vi uradili da li moram da se registrujem ili ne??? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GTA IV | |
| |
|
| |
| GTA IV | |
|